Over Stoelman Papierrecycling

stoelman papierrecyclingStoelman Papierrecycling is een toonaangevend en wereldwijd opererend bedrijf dat 100 jaar ervaring heeft met alles op het gebied van oud papier en oud karton. Door de jaren heen hebben we talloze waardevolle relaties met andere bedrijven weten op te bouwen.

De oorsprong van het bedrijf
De geschiedenis van Stoelman Papierrecycling gaat terug naar het jaar 1914, toen het werd opgericht door W.J. Stoelman als kleinschalige oud papier handel met hoofdzakelijk lokale drukkerijen als klant. In de eeuw die daarop volgde, groeide het bedrijf uit van een lokale inzamelaar van oud papier tot een concern dat actief is in vele landen verspreid over drie continenten. Behalve in de oud papier handel, is het bedrijf vandaag de dag ook gespecialiseerd in de handel in cellulose en tweede keus nieuw papier en karton. Hiermee vormt het een belangrijke speler in, zowel de nationale, als de internationale papier- en kartonindustrie. Aan het begin van de 21e eeuw verhandelt ons bedrijf ieder jaar meer dan 100.000 ton oud papier.

Tot onze belangrijkste afnemers behoren onder andere de papier- en kartonindustrie, grafische industrie, en talloze andere bedrijven actief in de papier recycling, de papier- of de kartonindustrie. Door onze door de jaren heen opgebouwde vakkennis en expertise op het gebied van papier zijn we in een eeuw tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende ondernemingen in onze branche.

Partners en Relaties
Een ander bijzonder sterk punt van Stoelman Papierrecycling is ons uitgebreide zakelijke netwerk. Door onze serieuze bedrijfsvoering en open handelswijze hebben we door de jaren heen langdurige relaties opgebouwd in de wereld van de oud papier handel en papier recycling. Over sommige van deze relaties beschikken we al ruim meer dan een 50 jaar. Door de juiste contacten in de papier- en kartonindustrie, kunnen we onze klanten op het gebied van papier recyclen hierdoor nog beter van dienst zijn.

Contact
Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze activiteiten? Of bent u misschien op zoek naar een bewezen betrouwbare partner in de papierindustrie met een eeuw ervaring in papier recyclen? Neem dan contact ( of +31(0)23 – 531 93 57) met ons op en wie weet kunnen we wat voor u betekenen.