Nieuw Karton- & Papierhandel

stoelman papierhandel

Stoelman Papierrecycling is een grote speler in de wereldwijde nieuw karton- en papierhandel. We beschikken over jarenlange ervaring, een hoog kennisniveau en een omvangrijk internationaal netwerk. Hoewel we vanzelfsprekend thuis zijn in alle soorten nieuw papier en karton, ligt de nadruk bij Stoelman Papierrecycling op hoogwaardige (houtvrije) soorten papier en karton.

Ons bedrijf heeft met vele fabrieken afspraken over het vermarkten van papier en karton, dat door deze fabrieken geproduceerd wordt, maar dat niet voor 100% aan hun vaak hoge kwaliteitseisen voldoet. Voor deze fabrieken is het van het grootste belang dat deze 2e keus partijen vermarkt worden via een betrouwbare partner. Betrouwbaarheid is van het grootste belang, omdat onze partners het zich niet kunnen permitteren hun 2e keus producten te laten concurreren tegen hun prime producten. Stoelman Papierrecycling speelt in deze processen en belangrijke rol; wij overleggen met onze leveranciers over waar de producten niet verkocht mogen worden en wij zijn volledig transparant over het uiteindelijk afzetgebied van de verkochte partijen. Stoelman Papierrecycling, 100 jaar betrouwbaarheid!

Waar is Stoelman Papierrecycling actief in de nieuw papier- en kartonhandel?
Deze handel vraagt door de complexiteit een uitgebreid inkoop- en verkoopnetwerk. Grof gezegd kan men bij Stoelman Papierrecycling de Verenigde Staten en Europa tot de grootste inkoopgebieden rekenen. De afzet komt hoofdzakelijk tot stand in het Midden Oosten, Noord Afrika en Azië. Door onze grote expertise op het gebied van logistiek zijn wij in staat bijna elke leverancier en afnemer op regelmatige basis te bedienen. Ook in ons magazijn in Haarlem zijn wij in staat papier en karton in rollen en formaten op te slaan en wij kunnen deze op professionele wijze verschepen richting onze afnemers.

Contact
Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze activiteiten? Of bent u misschien op zoek naar een bewezen betrouwbare partner in de papierindustrie met een eeuw ervaring in papier recyclen? Neem dan contact ( of +31(0)23-5319357) met ons op en wie weet kunnen we wat voor u betekenen.